نان موز با روکش شکلات
به گزارش وبلاگ سفر، موز و شکلات ترکیب بسیار خوشمزه ای با یکدیگر می سازند. به همین دلیل، در این مطلب نان موزی با روکش شکلات را به شما آموزش داده ایم تا صبح با یک فنجان قهوه میل کنید و لذت ببرید.
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 55 دقیقه
- تعداد: یک قرص نان 7×15 سانتی متر
مواد لازم
نان
- 100 گرم کره یا نصف پیمانه روغن گیاهی
- 1 ¼ پیمانه آرد کامل
- ¾ پیمانه شکر
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- نصف قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
- یک پیمانه شکلات نیمه تلخ
- یک عدد تخم مرغ بزرگ
- نصف پیمانه ماست یا خامه ترش
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- یک پیمانه موز له شده
روکش شکلات
- یک پیمانه شکر قنادی
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ
- دو قاشق غذاخوری شیر
- 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- کمی نمک
طرز تهیه
1- برای پخت نان موز، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سه قالب کیک صبحانه 7×15 سانتی متری را با کمی روغن چرب کنید.
2- در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، جوش شیرین، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. سپس، تکه های شکلات را اضافه کنید.
3- در یک کاسه کوچک تخم مرغ، کره آب شده، ماست و وانیل را با هم مخلوط و آنها را به موز له شده اضافه کنید. در آخر مخلوط آرد را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
4- مایع به دست آمده را داخل قالب های چرب شده بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید. پس از پخت، آنها را روی توری خنک کنید
5- برای روکش شکلاتی، شکر قنادی، پودر کاکائو، شیر، وانیل و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در آخر، مایع به دست آمده را روی نان موزی خنک شده بریزید تا همه سطح آن را بپوشاند. 15 تا 20 دقیقه آن را کنار بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد و سپس سرو کنید.
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com