ساندویچ ژامبون و پنیر کبابی

به گزارش وبلاگ سفر، این ساندویچ ها بسیار سریع حاضر می شوند و علاوه بر صبحانه به عنوان میان وعده و اسنک نیز می توانید آن را تهیه کنید.

ساندویچ ژامبون و پنیر کبابی
  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 4 عدد نان تست
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • گرم پنیر چدار دودی
  • 4 ورق ژامبون سرخ شده
  • یک عدد آووکادو خرد شده
  • دو ورق گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری سس مایونز
  • یک قاشق چایخوری عسل

طرز تهیه

  1. دو طرف نان ها را کره بمالید. روی دو عدد از آنها دو ورق پنیر، دو ورق ژامبون، آوکادو و گوجه فرنگی قرار دهید. عسل و مایونز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی دو نان دیگر بمالید. سپس آنها را روی لایه دیگر نان ها قرار دهید.
  2. در یک تابه، ساندویچ ها را 4 تا 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و کمی برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 541
  • چربی: 39 گرم
  • کلسترول: 79 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 36 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • پروتئین: 18 گرم
  • سدیم: 643 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "ساندویچ ژامبون و پنیر کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویچ ژامبون و پنیر کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید