روش پخت کیک خیس با سس داغ

به گزارش وبلاگ سفر، در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک خیس با سس داغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

روش پخت کیک خیس با سس داغ

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک خیس با سس داغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

3 عدد تخم مرغ عظیم (اگه کوچیک بودن 4 تا)

1 پیمانه شکر

1 پیمانه شیر

نصف پیمانه روغن

50 گرم کاکائو

2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

یک پیمانه + 1 قاشق غذاخوری آرد

  • آموزش آشپزی؛ از آش 40 گیاه و خلال پلو تا بستنی عسل و لیمو ترش با کیک باقلوا + تصاویر

1.5 پیمانه شیر

1 پیمانه شکر

نصف پیمانه روغن مایع

50 گرم کاکائو تلخ که بسته به ذائقه میتونین درجه تلخیشو کم و زیاد کنین.)

تخم مرغ و شکر را خوب میزنیم. شیر رو اضافه می کنیم و همچنان میزنیم. مواد دیگه را چند بار الک میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم. قالبمونو چرب میکنیم و موادو داخلش میریزیم اول توی فر از قبل گرم شده در دمای 200 درجه میزاریم بپزه تا یکم پف کنه بعدش دما رو میکنیم 150 درجه و میزاریم خوب بپزه. مواد سس را مخلوط نموده و روی حرارت میذاریم. بعد از پخت کیک سسمون رو تا داغه روی اون میریزیم.

منبع: آشپزباشی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "روش پخت کیک خیس با سس داغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش پخت کیک خیس با سس داغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید