یک غذای من درآوردی خلاقانه ، با سیب زمینی نارنجک درست کنید
به گزارش وبلاگ سفر، برخی ها وقتی به یک چیزی عادت می نمایند آن قدر به عادتشان ادامه می دهند که خودشان هم دلزده می شوند. عادت، برخی وقت ها خوب است ولی امان از روزی که به یک برنامه غذایی و خورد و خوراک روتین و روی قانون عادت کنید.
خستگی و دلزدگی از غذا از همین جا آغاز می گردد؛ مثلا برخی ها فقط عادت نموده اند با سیب زمینی کوکو، کتلت، پوره و خلال سرخ نموده درست نمایند، ولی این سیب زمینی بیچاره به کلی شکل می تواند خودش را نشان بدهد، البته اگر آشپز راه و روشش را بلد باشد. این راه و روش هم همواره نباید از یک طرز پخت ثبت شده و آزمایش شده و پخته شده بیاید، می توان آن را اختراع کرد. اینجاست که پای غذای من درآوردی به میان می آید و غذای شیک، مغذی و خوشمزه ای می توان از سیب زمینی درست کرد به نام تپه سبز روی شکم سیب زمینی.
بچه ها عاشق غذاهای عجیب و غریب و زیبا هستند. غذاهایی که به شکل خاص درست می گردد و با بقیه غذاهایی که تا حالا خورده اند، فرق می نماید. بچه ها عاشق ماکارونی به شکل پروانه و عدد و حروف الفبا و پیچ و... هستند، برای همین خیالتان از بابت آنها راحت باشد، مطمئن باشید که این غذا بدجوری از طرف بچه های خانه استقبال می گردد. البته اگر از آنها به عنوان دستیار آشپز هم بهره ببرید برایشان لذت بخش تر می گردد.
نگران همسرتان هم نباشید. این غذا آن قدر خوشمزه و خوش رنگ و لعاب و سیرنماینده هست که آنها را هم راضی کند. با سس و کمی نمک و فلفل، غذایی شوهرپسند درست می کنید که تا به حال نخورده و از این به بعد به همراه بچه ها از شما می خواهد که از آن غذا اون روزیه برایش درست کنید.
خب حالا که به مقدار کافی خیالتان راحت شد از سبد سیب زمینی ها چند سیب زمینی گرد و سالم بردارید و خوب با مایع ظرفشویی پوستش را بشویید. برای این غذا نباید پوست سیب زمینی را بکنید، پس یادتان باشد که خوب باید تمیز گردد. بعد از اینکه سیب زمینی ها را خوب شستید آنها را در یک ظرف بگذارید تا بپزند.
حالا نوبت پیدا کردن محتویات داخل سیب زمینی است که قرار است با هم یک تپه سر سبز را روی شکم سیب زمینی بسازند. اصلا خودتان را محدود نکنید، هرچه که در یخچال پیدا می گردد، از بقیه مرغ دیشب یا گوشت دیروز یا عدسی صبح یا لوبیای پریشب و... به کار می آید. سبزیجات هم خوب است؛ از لوبیا سبز گرفته تا اسفناج و گشنیز و جعفری. اگر کمی پنیر و کره هم داشتید که دیگر عالی است.
حواستان به سیب زمینی ها باشد. نباید خیلی بپزند و به اصطلاح له و وارفته شوند. سعی کنید سیب زمینی ها را نیم پز از روی اجاق بردارید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را از روی اجاق برداشتید هر کدام را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و بعد مرحله تپه سازی را آغاز کنید. روی شکم سیب زمینی کمی کره بمالید و بعد کمی گوشت یا مرغ را روی آن بریزید. بعد نوبت سبزیجات است. سبزیجاتتان را روی سیب زمینی بریزید و بعد هم پنیر را که می تواند پنیر پیتزا، گودا و یا حتی پارمسان باشد به آن اضافه کنید. سپس سیب زمینی تان را که حالا به یک تپه شبیه شده داخل فر بگذارید. بعد از 15 دقیقه هم آن را از فر بیرون بیاورید و رویش سس کچاپ بریزد و بگذارید سر میز. باورتان نمی گردد بچه ها در یک عملیات انتحاری همه سیب زمینی ها را تا آخرش می خورند.
منبع: همشهری آنلاین