فوت و فن تهیه دلمه برگ مو
به گزارش وبلاگ سفر، حالا که فصل برگ مو است، برترین فرصت است تا دلمه با برگ مو درست کنیم. پس تا برگ ها ترد و تازه هستند دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو:
- برگ مو: به میزان لازم
- گوشت چرخ نموده: 300 گرم
- برنج: یک پیمانه
- سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): 300 گرم
- پیاز: دو عدد
- لپه: یک پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- مواد لازم برای چاشنی دلمه:
- آب: یک پیمانه
- سرکه: نصف پیمانه
- شکر: یک فاشق غذاخوری
- نمک: به میزان کم
طرز تهیه و دستور پخت دلمه برگ مو:
1. لپه و برنج را جداگانه خیس کنید و بعد نیم پز کنید.
2. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و میزانی روغن داخلش بریزید تا داغ گردد. بعد پیاز را به همراه کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
3. وقتی رنگ پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد، آنها را از روی حرارت بردارید.
5. مواد را داخل برگ ها به صورت بقچه ای بپیچید. اگر برگ هایی که استفاده می کنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.
6. سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.
7. در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.
8. برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو، آب، نمک و شکر بهره ببرید و به میزان دلخواه از آنها بهره ببرید.
9. دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .
منبع: ایرنا زندگی