خورشت داود پاشا، همتای ترکیه ای فسنجان
به گزارش وبلاگ سفر، خورشت داود پاشا از غذاهای خوش خوراک ترکی است که می تواند به عنوان یکی از گزینه های سرو در مجالس و مهمانی ها در نظر گرفته گردد.
خورشت داود پاشا یک غذای ترکیه ای معروف است. نام دیگر این غذا که به آن شناخته می گردد فسنجان ترکیه ای است. این غذا طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و برترین گزینه برای داشتن یک غذای تازه و تنوع در برنامه غذایی است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا خواهید شد. با مجله اینترنتی وبلاگ سفر همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت داود پاشا
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- نمک به اندازه لازم
- زردچوبه به اندازه لازم
- نعنا خشک 4 قاشق سوپخوری
- پیاز رنده شده 2 عدد
- فلفل به اندازه لازم
- آویشن به اندازه لازم
- رب انار به اندازه لازم
طرز تهیه خورشت داود پاشا
مرحله اول
گوشت چرخ نموده را داخل ظرفی بریزید و آن را با یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید. بعد از اینکه موادتان کاملا با هم مخلوط شدند و گوشت ها را به صورت توپی (همان گوشت قلقلی) در آورید. سپس برای یک ساعت آن ها را درون یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
بعد از اینکه گوشت استراحت کرد آن ها را درون روغن بیندازید و تفت دهید تا سرخ شوند. یک پیاز دیگر را داخل تابه ای بریزید و آن را کمی تفت دهید سپس گوشت قلقلی ها را به آن تابه منتقل کنید و روی آن کمی نعنا خشک و زردچوبه بریزید تا خورشت عطر و بوی خوبی بگیرد.
مرحله سوم
کمی رب انار را با آب جوش مخلوط کنید. اندازه رب اناری که استفاده می کنید و اندازه ترشی و شیرینی آن بستگی به سلیقه شخصی خودتان دارد. معمولا برای تهیه این غذا از رب انار ترش استفاده می گردد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه رب انار را با آب جوش ترکیب کردید آن را به گوشت های قلقلی اضافه کنید و حرارت گاز را کم کنید. اجازه دهید تا سس گوشت کمی غلیظ گردد و طعم سس کاملا به خورد گوشت ها برود.
این غذای تازه و خوشمزه را با برنج سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با ترفندهای آشپزی مطلب راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟ را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا