طرز تهیه 5 مدل سوپ خوشمزه و آسان پاییزی

به گزارش وبلاگ سفر، خبرنگارانـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذا های دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می گردد. سوپ بعلاوه به علت داشتن سبزیجات، مرغ و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد.

طرز تهیه 5 مدل سوپ خوشمزه و آسان پاییزی

به گزارش وبلاگ سفر، با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. در این مطلب آموزش تهیه پنج مدل سوپ خوشمزه و در عین حال بسیار آسان و فوری در منزل همراه با نکات و فوت و فن های مربوط به تهیه آن ها تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

سوپ گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه

گوجه: 2 عدد

سیر: 2 حبه

هویج: 1 عدد

جو پوست کنده: نصف پیمانه

قرص استاک: 2 عدد

جعفری خرد شده: نصف پیمانه

روغن: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

جو را دو ساعت قبل از پخت با آب ولرم خیس کنید. هویج، گوجه، سیر و جعفری را بعد از شستسو خرد کنید. توی یک قابلمه مناسب روغن بریزید و سیر و جعفری خرد شده را کمی با روغن تفت بدهید. سپس گوجه خرد شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و چند ثانیه دیگر تفت بدهید. حالا جو پوست کنده و هویج خرد شده را توی قابلمه بریزید و کمی دیگر همه مواد را باهم تفت بدهید. در مرحله بعد قرص استاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و توی قابلمه بریزید. می توانید به جای قرص استاک از دو لیوان آب مرغ بهره ببرید.

در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق گاز را کم کنید و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه زمان بدهید تا مواد سوپ خوب بپزد و له گردد. سپس سوپ را توی دستگاه مخلوط کن بریزید و به مدت سی ثانیه با دور کم میکس کنید. سوپ گوجه شما آماده است. نوش جان

سوپ جو و هویج فوری

مواد لازم برای تهیه سوپ جو و هویج فوری

جو پوست کنده: 1 لیوان

هویج خرد شده: 1 لیوان

جعفری تازه: نصف لیوان

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

قرص استاک مرغ: 2 عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه سوپ جو و هویج فوری

جو را دو ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید. سپس آبکش کنید و توی قابلمه بریزید. قرص ستاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به جو اضافه کنید. می توانید به جای قرص ستاک از دو لیوان آب مرغ بهره ببرید. در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق را زیاد کنید تا جو جوش بیاید. سپس شعله اجاق را کم کنید و حدود سی دقیقه زمان بدهید تا جو کمی بپزد. در این فاصله چند بار جو را هم بزنید. حالا هویج خرد شده را به جو اضافه کنید و سی دقیقه دیگر زمان بدهید تا جو همراه با هویج بپزد. بعد رب گوجه را اضافه کنید و بیست دقیقه دیگر زمان بدهید تا سوپ جا بیافتد. در مرحله آخر جعفری خرد شده را توی سوپ بریزید و پنج دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. سوپ شما آماده است. نوش جان

سوپ شیر

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

جو پرک: 1 لیوان

قارچ: 5 عدد

هویج: 2 عدد

قرص استاک: 2 عدد

سیر: 2 حبه

جعفری خرد شده: نصف لیوان

شیر: 1 لیوان

خامه صبحانه: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه

روغن: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

روغن را توی قابلمه بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. وقتی عطر سیر عایدی، قارچ خرد شده و هویج رنده شده را اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و کمی تفت بدهید. سپس جعفری خرد شده و جو پرک را توی قابلمه بریزید. قرص استاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و به مواد اضافه کنید. می توانید به جای قرص استاک از دو لیوان آب مرغ بهره ببرید. در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق را کم کنید و چهل دقیقه زمان بدهید تا مواد سوپ بپزد. سپس شیر و خامه را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجاق را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید و کمی صبر کنید تا سوپ با شیر و خامه جا بیافتد. سوپ شیر شما آماده است. نوش جان

سوپ مرغ

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ

سینه مرغ: 1 عدد

جو پوست کنده: نصف لیوان

گندم بلغور: نصف لیوان

جعفری خرد شده: نصف لیوان

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

سیر: 2 حبه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه سوپ مرغ

جو و گندم بلغور را از یک ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید. سپس آن ها را آبکش کنید و توی قابلمه بریزید. سینه مرغ را همراه با سیر خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و دو لیوان آب جوش توی قابلمه بریزید. شعله اجاق گاز را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید؛ سپس شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود سی تا چهل دقیقه زمان بدهید تا جو و گندم همراه با سینه مرغ بپزند. در این فاصله چند بار سوپ را هم بزنید تا مانع سر رفتن آن شوید.

در مرحله بعد سینه مرغ پخته را از سوپ بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس سینه را خرد یا ریش ریش کنید. نصف مواد توی قابلمه را توی دستگاه مخلوط کن بریزید و با دور کم حدود بیست ثانیه میکس کنید و دوباره آن را به مواد توی قابلمه اضافه کنید. سینه مرغ خرد شده را همراه با رب گوجه توی قابلمه بریزید و نیم ساعت دیگر زمان بدهید تا رب با مواد سوپ بجوشد. در مرحله آخر جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و پنج دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. هنگام سرو می توانید به سوپ آب لیمو اضافه کنید. نوش جان

سوپ جو فوری

مواد لازم برای تهیه سوپ جو فوری

جو پرک: 1 لیوان

پیاز کوچک: 1 عدد

سیر: 2 حبه

قارچ: 5 عدد

هویج: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

قرص استاک مرغ: 2 عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

روغن: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ جو فوری

جو پرک را یک ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید. پیاز و سیر خرد شده را همراه با روغن توی قابلمه بریزید و کمی تفت بدهید. سپس رب گوجه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید. در مرحله بعد هویج رنده شده، قارچ خرد شده و جو پرک را توی قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. یک دقیقه بعد قرص استاک را که با دو لیوان آب جوش حل نموده اید، به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت گردد. به جای قرص استاک می توانید از دو لیوان آب مرغ بهره ببرید. در قابلمه را بگذارید و ابتدا شعله اجاق گاز را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و حدود چهل دقیقه زمان بدهید تا سوپ جو شما کاملا جا بیافتد و آماده سرو گردد. نوش جان

منبع: فرارو

به "طرز تهیه 5 مدل سوپ خوشمزه و آسان پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 5 مدل سوپ خوشمزه و آسان پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید