فراوری بیش از 19 تن گوشت قرمز در واحد های دامی استان قزوین
به گزارش وبلاگ سفر، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در نیمه نخست سال جاری 19 هزار و 600 تن گوشت قرمز در واحد های دامپروری صنعتی و روستایی این استان فراوری شده است.

سید محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت:پیش بینی می گردد تا خاتمه امسال در مجموع حدود 36 هزارتن گوشت قرمز در این واحد ها فراوری گردد.
میربابایی یادآور شد: این اندازه گوشت قرمز به وسیله 4 میلیون و 238 هزار واحد دامی فراوری شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین اندازه گوشت قرمز را فراوری نموده اند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: بوئین زهرا 32 درصد، قزوین با 27 درصد و مابقی شهرستان ها 41 درصد از سهم فراوری گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: اندازه مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین بالغ بر 14 هزار تن برآورد می گردد و این موضوع نشان می دهد این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد احتیاج خود، بخشی از احتیاج های کشور را نیز تامین می نماید.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استان قزوین در فراوری گوشت قرمز شرایط مطلوبی دارد و با رتبه 11 در سطح کشور جزو استان های پیشرو در این زمینه محسوب می گردد.
وبلاگ سفر قزوین قزوین
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان