برگزاری بیست برنامه در حوزه معرفی و آموزش میراث فرهنگی

به گزارش وبلاگ سفر، میراث آریا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، برگزاری بیست برنامه در حوزه معرفی و آموزش میراث فرهنگی صورت می گیرد.

برگزاری بیست برنامه در حوزه معرفی و آموزش میراث فرهنگی

علیرضا تابش در دومین روز نشست تخصصی مدیران پایگاه های ملی و جهانی که با حضور مدیران پایگاه های ملی و جهانی در سالن آمفی تئاتر وزارتخانه برگزار گردید، بیان نمود: پس از 18 سال از حذف عنوان معرفی و آموزش هم اکنون در قالب یک ستاد در وزارتخانه در حال فعالیت است و 20 برنامه را مصوب و برای اجرای آنها برنامه ریزی نموده ایم.

مشاور معاون میراث فرهنگی و دبیر ستاد معرفی و آموزش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی معرفی و آموزش را دو محور اصلی فعالیت ستاد هماهنگی معرفی و آموزش بیان کرد و اضافه کرد: یکی از اهداف مهم تاسیس سازمان میراث فرهنگی معرفی است که به هویت پذیری جامعه یاری می نماید.

او با اشاره به اینکه میراث فرهنگی به مثابه قدرت نرم است، ادامه داد: در راستای آموزش باید به شیوه های نو معرفی مجهز شویم بعلاوه در حوزه هویت سازی، داشتن پیوست فرهنگی و رسانه ای موضوعی الزامی است که در حال تدوین آن هستیم. توجه به عنصر فرهنگی در کنار عناصر بصری نیز موضوع مهم دیگری است.

تابش در ادامه توضیح داد: در پی نیازسنجی آموزشی برای همکاران در دو سطح هستیم. فراوری محتوا برای فضای مجازی و آموزش غیرمستقیم به مخاطب و برای گروه سنی کودک و نوجوان را در راستای افزایش هویت پذیری جامعه در برنامه داریم.

او ابراز امیدواری کرد که این همگرایی به هم افزایی بینجامد و از معکوس سازی فرایند فراوری محتوای مربوط به میراث فرهنگی از مصرف به فراوری، همگرایی، استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود برای معرفی میراث فرهنگی کشور، اهمیت مخاطب استفاده از ظرفیت جامعه، همراه با افزایش نشاط عمومی و خلق خاطره جمعی به عنوان راهبرهای اصلی این ستاد نام برد.

تابش بعلاوه به همکاری میان بخشی و امضای تفاهم نامه با انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان صداوسیما، دانشگاه ها اشاره نمود و بر اهمیت مخاطب در فراوری محتوا تاکید نمود.

مشاور معاون میراث فرهنگی و دبیر ستاد معرفی و آموزش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به تفاوت فرهنگی در شهرهای و اقلیم های مختلف کشور ادامه داد: مدیران باید به این مورد توجه نمایند که چه محتوایی در چه ظرفی قرار بگیرد.

معرفی چالش ها، ظرفیت های قابل فعال سازی و همگرایی به عنوان محور اصلی فعالیت از دیگر مواردی بود که تابش به تشریح آنها پرداخت و از پیش بینی پذیری، دریافت و مدیریت برنامه های مرتبط با تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان، بازبینی جامع و ارزیابی وبسایت ها و درگاه های برخط، فهم ابزارها و امکانات نوین، حضور میراث فرهنگی در فضای متاورس، معرفی و ترویج آثار ناملموس فرهنگی به عنوان برنامه های آینده ستاد اشاره نمود.

او در خاتمه با تاکید بر همکاری با دانشگاه ها و اهمیت مستندسازی و نیازسنجی گفت: جشنواره فراوریات چند رسانه ای میراث فرهنگی سال جاری در یزد و در سالهای آینده در استانهای مختلف برگزار می گردد.

منبع: همگردی

به "برگزاری بیست برنامه در حوزه معرفی و آموزش میراث فرهنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برگزاری بیست برنامه در حوزه معرفی و آموزش میراث فرهنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید