چگونه فواید کره بادام زمینی را به بدن برسانیم؟

به گزارش وبلاگ سفر، چربی های کره بادام زمینی اساسا از نوع چربی های غیراشباع و سالم است. بعلاوه منبع خوبی از پروتئین های گیاهی محسوب می گردد.

چگونه فواید کره بادام زمینی را به بدن برسانیم؟

کره بادام زمینی یکی از خوراکی های مغذی است که از بادام زمینی گریل شده تهیه می گردد. این محصول جزو برترین منابع پروتئین گیاهی است و میزان فراوانی ویتامین و موادمعدنی از جمله آهن دارد. گرچه خرید کره بادام زمینی از فروشگاه های معتبر انتخاب مناسبی است، اما می توان این محصول را در منزل نیز تهیه کرد. خواص و فواید کره بادام زمینی را در وبلاگ سفر بخوانید.

مفید برای کلسترول و فشارخون

کره بادام زمینی میزان کمی چربی اشباع دارد. نوع چربی دیگر در کره بادام زمینی، اسیداولئیک نام دارد که در حفظ کلسترول، قند و فشار خون ایده آل موثر است. کره بادام زمینی امگا6 نیز دارد این اسید چرب باعث کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید خون می گردد.

پیشگیری نماینده از بیماری های قلبی

بادام زمینی حاوی بسیاری از ویتامین ها مانند ویتامین های گروه B و E و موادمعدنی به خصوص منیزیوم، آهن، روی و مس است. این محصول منبع طبیعی آرژنین است که نوعی اسیدآمینه موثر در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است زیرا عملکرد مطلوب عروق خونی را تسهیل می نماید.

ضد سرطان و یاری به کاهش وزن

بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان هایی از جمله رزوراتول است که تاثیر آن در مقابله با سرطان و کاهش احتمال ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی و تحلیل شناختی تایید شده است. البته باید توجه داشت در خصوص کره بادام زمینی همچون دیگر محصولات چرب باید این ماده غذایی در حد متعادل مصرف گردد. کره بادام زمینی حاوی میزان فراوانی چربی و کالری است و هر یک قاشق سوپ خوری آن حدود 115 کیلوکالری انرژی دارد.

روش تهیه کره بادام زمینی در خانه

  • در صورت عدم دسترسی به کره بادام­ زمینی باکیفیت می توانید این محصول را در منزل آماده کنید.
  • فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و میزانی بادام زمینی خام را در سینی بریزید و در فر بگذارید.
  • میزان بادام زمینی باید به میزان ای باشد که یک لایه را روی سینی فر بپوشاند. اجازه دهید حدود 10 تا 15 دقیقه بادام ها حرارت ببینند. حرارت کمتر یا بیشتر بادام به ذائقه تان بستگی دارد.
  • اجازه دهید بادام ها کاملا خنک گردد سپس آن ها را در غذاساز بریزید و در حد بسیار کم، نمک بزنید. بادام ها باید آن قدر خرد شوند تا حالت خمیر پیدا نمایند.
  • یادتان باشد که احتیاجی به افزودن روغن به این مخلوط نیست زیرا بادام زمینی روغن دارد. زمانی که بادام ها کاملا حالت کرم مانند پیدا کردند، کره بدست آمده را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید، در یخچال قرار دهید و در طی یک ماه آن را مصرف کنید.

پیشنهاد مطالعه: مطلب آیا مردان هم احتیاج به مکمل دارند؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "چگونه فواید کره بادام زمینی را به بدن برسانیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه فواید کره بادام زمینی را به بدن برسانیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید