تسهیل روابط میان مجموعه های مالی، تجاری ایران و اتریش

به گزارش وبلاگ سفر، نشست همکاری های مالی ایران و اتریش با حضور حامد فروزان، مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی رستمی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و کریستوف گراب مایر، رئیس دفتر بازرگانی اتریش برگزار گردید.

تسهیل روابط میان مجموعه های مالی، تجاری ایران و اتریش

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ سفر، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حامد فروزان در این نشست با اشاره به سابقه طولانی روابط تجاری ایران و اتریش گفت: در دولت سیزدهم، عزم جدی برای توسعه روابط تجاری، دیپلماسی و مالی وجود دارد که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آن را به طور ویژه دنبال می نماید.

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این نشست، تسهیل روابط میان مجموعه های مالی، تجاری ایران و اتریش است.

مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ظرفیت های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی گفت: به صورت رسمی از سفیر اتریش برای بازدید حضوری و میدانی هلدینگ های زیر مجموعه شرکت شستا دعوت می کنیم.

فروزان گفت: پیش نویس تفاهم نامه همکاری در حوزه فعالیت های مرتبط با وزارتخانه و کشور اتریش آماده است که امیدواریم امضاء شده و عملیاتی گردد.

علی رستمی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت های شستا آن را بزرگترین مجموعه مالی کشور دانست و تشریح کرد: شستا در بورس تهران ثبت شده و 12 درصد بازار سرمایه را تشکیل می دهد که دارای 8 هلدینگ سرمایه گذاری فراوریی، صنعتی و مالی است.

مدیرعامل شستا، به ظرفیت های درونی این شرکت در سرمایه گذاری و ایجاد پروژه های بزرگ مالی اشاره نمود و گفت: در شستا، عددی بالغ بر 400 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری، برنامه ریزی شده است که هم اکنون بیش از 40 هزار میلیارد تومان پروژه در دست اقدام داریم.

رستمی، پروژه های توسعه ای را از مهمترین موضوعات شستا دانست و با اشاره به بعضی از هلدینگ ها بزرگ شستا، گفت: تاپیکو، بزرگ ترین هلدینگ مالی شستا است که در آن تمام محصولات پتروشیمی فراوری و روانه بازار های داخلی و خارجی می گردد.

وی اضافه کرد: دومین هلدینگ بزرگ شستا، هلدینگ دارویی تامین (تیپیکو) است. 40 درصد از فراوریات دارویی کشور ایران و 70 درصد از مواد اولیه صنعت دارویی در این هلدینگ فراوری می گردد. ما در این دو هلدینگ بزرگ پروژه های توسعه ای بسیاری داریم. نزدیک به 10 هزار میلیارد یورو سرمایه گذاری برنامه ریزی شده است و کوشش داریم در اجرای این پروژه ها زمینه همکاری با شرکت های مالی اتریشی را هم فراهم سازیم. بعلاوه هلدینگ سیمانی شستا با در اختیار داشتن 30 درصد از سهم بازار سیمانی کشور و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران که در حال بزرگ ترین توان حمل بار در خاورمیانه را به خود اختصاص داده است، از دیگر ظرفیت های شستا برای همکاری با شرکت های اتریشی است.

کریستوف گراب مایر مستشار بازرگانی سفارت اتریش در این نشست با اشاره به اراده جدی برای افزایش همکاری های مالی میان ایران و اتریش گفت: ملاقات امروز مدیران هلدینگ های مالی شستا و تبادل نظر با آن ها، نشان اعتماد جمهوری اسلامی ایران به کشور اتریش است، ما نیز تمایل داریم همکاری اتریش و ایران را در روابط تجاری و مالی توسعه دهیم.

وی گفت: مدیران بزرگ ترین هلدینگ مالی در این نشست حضور دارند و ضروری است با گذاشتن زمان مناسب، همه مسائل و پیشنهادات آنالیز شده و در سرانجام زمینه همکاری مناسب فی مابین شرکت های ایرانی و اتریشی فراهم گردد.

مستشار بازرگانی سفارت اتریش تشریح کرد: با شناختی که از شستا به عنوان یک ابرهلدینگ مالی با حوزه فعالیت متنوع پیدا کردم مطمئن هستم این موضوع سخت نخواهد بود که ما بستر لازم برای ایجاد ارتباط با شرکت های اتریشی را فراهم کنیم، ما در اتریش هلدینگی با این تنوع نداریم، اما شرکت های بسیاری داریم که می توانند به تفکیک موضوع فعالیت با شستا همکاری نمایند.

وی اضافه کرد: من به عنوان نماینده اقتصاد و صنعت اتریش، بسیار مسرور هستم که زمینه توسعه روابط مالی و تجاری دو کشور را فراهم کنیم، پیش از این همکاری های بسیار بزرگی را فی ما بین شرکت های اتریشی و ایرانی داشتیم، اما به دلایلی این روابط در حال حاضر کم رنگ شده است که امیدواریم با برگزاری نشست ها، سطح این همکاری ها ارتقا یابد.

مستشار بازرگانی سفارت اتریش گفت: درخواست دارم مسائل و پیشنهادات به صورت جزئی و مکتوب به ما منتقل گردد تا در ارتباط با شرکت های اتریشی، آن ها را طرح نموده و نتایج را در اسرع وقت انتقال دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "تسهیل روابط میان مجموعه های مالی، تجاری ایران و اتریش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تسهیل روابط میان مجموعه های مالی، تجاری ایران و اتریش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید