از فواید سیب چه می دانید ؟

به گزارش وبلاگ سفر، سیب یکی از میوه های بهشتی و خوشمزه است که علاوه بر طعم لذیذش مزایای بسیار زیادی دارد که در این مطلب به بعضی از آنها اشاره خواهیم کرد .

از فواید سیب چه می دانید ؟

سیب چیست؟

سیب ها یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین میوه ها در این سیاره هستند.

هیچ چیز مانند گاز زدن یک سیب قرمز و آبدار برای برطرف تشنگی و برطرف احتیاج به میل خوردن یک چیز شیرین، وجود ندارد، در عین حال، سلامت شما هم تقویت می گردد.

سیب میوه ای گوشتی است که درخت آن متعلق به خانواده Rosaceae است و دارای نام علمی Malus domestica می باشد.

اجداد آنها Malus sieversii می باشد که هنوز در منطقه ها مختلف آسیای مرکزی به صورت وحشی رشد میکند.

انواع سیب هزاران سال است که در سراسر آسیا و اروپا کشت می گردد و در تاریخ فرهنگی بسیاری از تمدن های باستانی، از جمله یونانی ها، رومی ها و قبایل نوردیک پیدا می گردد. سیب ها به تدریج با یاری استعمارگران اروپایی به آمریکا راه یافت و اکنون به طور گسترده در آمریکا رشد می نماید.

بیش از 7500 گونه از این میوه خوشمزه وجود دارد و به رنگ های مختلف از جمله قرمز، زرد و سبز یافت می شوند.

پوست سیب نازک، اما محکم است و گوشت داخلی آن ضخیم و آبدار است، و هنگامی که می رسد، نرم می گردد.

هسته داخلی حاوی دانه هایی است که برای سلامتی شما خطرناک هستند. مواد مغذی در گوشت و پوست آن هستند که منبع غنی آنتوسیانین ها و تانن ها هستند.

وقتی می گویند خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد پزشک دور میکند، واقعیت دارد.

در سال 2010، ژنوم کامل سیب رمزگشایی شد که منجر به افزایش تحقیقات و درک اینکه چرا سیب برای سلامت ما بسیار مفید است، و چه مولفه های خاصی مسئول این خواص تقویتی هستند، شد.بیایید نگاهی به بعضی از اجزای مهم یکی از محبوب ترین و سالم ترین میوه های دنیا بیندازیم.

ارزش غذایی و فواید سلامتی سیب

لیست بلندی از فواید سلامتی سیب مربوط به ویتامین ها، مواد معدنی، مواد مغذی و ترکیبات ارگانیک موجود در آن است.

این عناصر غذایی مهم شامل ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6 و ریبو فلاوین است. این لیست بعلاوه شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، مس، منگنز و مهمیم می باشد.

سیب ها منابع بسیار خوبی از فیبر رژیمی هستند و تنها خوردن یک وعده سیب 12٪ از احتیاج روزانه را تامین می نماید.

سیب ها سرشار از مواد مغذی (فیتونوترینت ها) و فلوئونوئیدها مانند کورستین، اپیکاتچین، فلوریدین و سایر ترکیبات پلی فنولیک هستند.

مواردی که در ادامه ذکر شده اند برترین فواید سلامتی سیب هستند که در واقع شما را از رفتن نزد پزشک دور می نماید:

یاری به هضمسیب، غنی از فیبر است که به فرایند گوارش یاری میکند. مصرف منظم سیب باعث روان شدن حرکت روده، جلوگیری از یبوست و اختلالات معده می گردد.

فیبر بخش مهمی از هر رژیم غذایی است. فیبر حجم مدفوع را افزایش می دهد و عبور موادغذایی را در طول دستگاه گوارش تسهیل می نماید.

علاوه بر این، حرکات دودی روده را تحریک می نماید، بنابراین عضلات به درستی منقبض می شوند و مواد غذایی را در طول روده حرکت میدهند.

در نهایت، باعث آزاد شدن اسید معده و مایعات گوارش می شوند که جذب مواد مغذی را تحریک مینمایند، در حالی که به طور همزمان کلسترول اضافی را از رگ ها و شریان های شما پاک می نماید تا سلامت قلب را حفظ کند و احتمال ابتلا به آترواسکلروز را کاهش دهد.

پیشگیری از سرطان
نقش سیب در پیشگیری از سرطان، بعنوان موضوعی برای تحقیق مدت زمان طولانی مورد آنالیز قرار گرفته است.

در حالی که سیب بهبود قابل توجهی در درمان انواع مختلف سرطان، به ویژه سرطان سینه و سرطان روده بزرگ نشان داده است، کشف مهم ترین موارد مربوط به سرطان ریه است. سیب ظرفیت معین و غیر قابل انکاری برای کاهش سرطان ریه و کاهش سرعت توسعه آن در صورت ابتلا، نشان میدهد.

فرضیه ها معمولا در خصوص محتوای فیتونوترینت بالا شامل کومپروفول و کورستین صحبت می نمایند، اما مکاهمم دقیق تاثیر سیب بر سرطان هنوز شناخته شده نیست.

بهبود سلامت رودهیکی از بخش های ضروری و نادیده گرفته شده از سلامتی ما، باکتری های مفیدی است که در بدن ما زندگی می نمایند. سیب به طور خاص به بهبود عملکرد باکتری هایی که در روده بزرگ ما زندگی مینمایند، یاری می نماید.

مطالعات اولیه نشان می دهند که سیب ها متابولیسم را در دستگاه گوارش تحریک می نمایند و بعلاوه باکتری ها را متعادل مینمایند که با افزایش مصرف مواد مغذی و از بین بردن باکتری ها و سموم مضر موجب بهبود سلامتی می گردد.

درمان آنمیسیب ها در درمان کم خونی مفید هستند چرا که آنها منبع غنی آهن هستند. آنمی کمبود هموگلوبین در خون است که می تواند با افزایش اندازه مصرف آهن شما افزایش یابد.

آهن جزئی جدایی ناپذیر از متابولیسم گلبول های قرمز است. با افزایش تعداد گلبول های قرمز در بدن، شما نه تنها از کم خونی جلوگیری می گردد، بلکه از اکسیژن رسانی به سیستم های ضروری بدن برای عملکرد درست آنها، هم اطمینان حاصل می گردد.

کاهش ضعف
سیب ها برای از بین بردن ضعف، افزایش قدرت و بنیه در افراد ضعیف شناخته شده اند. بنابراین همواره به بیماران برای یاری به آنها برای بهبودی سریع از بیماری، سیب داده می گردد.

اگر می خواهید وزن خود را افزایش دهید، سیب باید بخشی از رژیم غذایی روزانه شما باشد. آنها در سم زدایی بدن و بهبود کلی سلامت بدن یاری می نمایند.

اگرچه سیب حاوی اندازه قابل توجهی پروتئین نیست، ترکیبی از ترکیبات آنتی اکسیدان و پروتئین موجود در سیب می تواند نقش مهمی در جلوگیری از ضعف و تقویت عضلات داشته باشد.

کنترل دیابتکنترل قند خون برای افرادی که از دیابت رنج می برند لازم است و پلی فنول ها در سیب به طور مستقیم به کاهش مصرف کربوهیدرات به وسیله بدن یاری می نمایند.

این مسئله به نوبه خود موجب کاهش نوسانات سطح قند در جریان خون می گردد و عامل مهمی برای یاری به کنترل دیابت است.

پلی فنول ها بعلاوه جذب گلوکز را در دستگاه گوارش ما کاهش می دهند و باعث آزاد شدن انسولین از لوزالمعده می شوند که برای کنترل قند خون لازم است.

در نهایت، پلی فنول ها گیرنده های انسولین را در سلول های بدن ما تحریک می نمایند، که باعث می گردد که قند در جریان خون ما کاهش یابد و برای متابولیسم و عملکرد مناسب بدن به سلول های ما منتقل می گردد.

مراقبت از دندانخوردن سیب به تمیز کردن دندان ها و لثه ها یاری میکند. علاوه بر این، بروز حفره در دندان ها کاهش می یابد.

وقتی سیب می خورید، فیبر موجود در آن دندان ها را تمیز می نماید، در حالی که خواص ضد باکتری این میوه باکتری ها و ویروس ها را از آلوده کردن بدن باز میدارد.

خوردن سیب ترشح بزاق را هم که یک ترکیب قلیایی است تحریک میکند، به این معنی که باعث کاهش بیشتر در توانایی رشد و تکثیر باکتری ها در دهان شما می گردد.

جلوگیری از بیماری های آلزایمر و پارکینسون
به نظر می رسد که سایر مزایای قابل توجه سیب ها کافی نبودند سیب ها تأثیر مثبتی بر مسائل عصبی هم دارند، به ویژه در دو بیماری دشوارتر، بیماریهای آلزایمر و پارکینسون.

اثرات آنتی اکسیدانی همه ترکیبات فیتونوترینت در سیب قطعا به کاهش بیماری های آلزایمر یاری می نماید، زیرا انحطاط مغز که به آلزایمر منجر می گردد، با فعالیت های رادیکال آزاد ارتباط دارد.

سیب بعلاوه باعث افزایش اندازه استیل کولین در مغز می گردد که با تمرکز، حل مسئله و حافظه مرتبط است.

در پارکینسون، سیب ها تجزیه تدریجی سلول های عصبی فراوری نماینده دوپامین را متوقف می نمایند که می تواند عامل اصلی این بیماری باشد.

درمان مسائل تنفسیسیستم تنفسی ما به شدت مستعد ابتلا به التهاب و بیماری است و شماری از بیماری های تنفسی به طور مستقیم به التهاب غشاها و سلول های این سیستم مرتبط هستند.

آسم شاید جدی ترین بیماری تنفسی باشد، زیرا در موارد شدید ممکن است کشنده باشد.

سیب ها خواص ضد التهابی فراوانی را نشان داده اند و برای آسم، در میان سایر درمان های طبیعی قرار گرفته اند، و حتی جایگزین فواید مصرف میوه ها و سبزیجات در کنار هم شده است.

سیب ها از لحاظ مکاهمم های پیچیده ای که برای بهبود این بیماری ها دارند، هنوز به عنوان یک رمز و راز برای دنیا به جای مانده اند، به احتمال زیاد به علت وجود مواد مغذی بسیاری که در سیب وجود دارد این میوه می تواند به طور بالقوه فواید سلامتی بی شمار داشته باشد.

جلوگیری از بیماری های قلبیسیب ها سطح کلسترول را در بدن کاهش می دهند، و مکانیسم دفاعی قوی علیه بیماری های قلبی عروقی ایجاد مینمایند.

این ادعا که خوردن یک عدد سیب در روز شما را از رفتن نزد پزشک دور میکند از آنچه شما فکر می کنید دقیق تر است چرا که مصرف دوز روزانه سیب قلب سالم در پی خواهد داشت.

ویژگی آنتی اکسیدانی سیب، اکسیداسیون چربی ها تحت عنوان پراکسیداسیون لیپید را کاهش می دهد و تری گلیسیرید ها و سایر چربی های موجود در رگ های خونی را که می توانند فشارهای خطرناکی را ایجاد نمایند، خنثی می نماید. بعلاوه، سیب حاوی یک فلاونوئید بسیار قوی به نام کورستین است که در پوست این میوه یافت می گردد.

کورستین با کاهش اندازه پروتئین واکنشی -C (CRP)، می تواند التهاب را در رگ های خونی ما کاهش دهد.

این پروتئین با التهاب سیستم قلبی عروقی مرتبط است، بنابراین کاهش آن به وسیله کورستین سبب می گردد که سیب ها تقویت نماینده قلب بسیار قوی باشند.

روماتیسم
افرادی که از روماتیسم رنج می برند، متوجه شده اند که سیب برای آنها بسیار مفید است زیرا به فرایند درمان یاری می نماید.

در کنار این، اندازه زیادی فلاونوئید در سیب وجود دارد. در زمینه فلانوئید و ترکیباتی مانند کائمفرول، کورستین و میریستین در سیب که به کاهش روماتیسم و بیماری های التهابی مانند آرتروز و نقرس پیوند خورده اند، تحقیقات بسیاری انجام شده است.

بهبود بیناییسیب به نظر می رسد که چشم ها را قوی تر و بینایی را بهبود می بخشد.

سیب ها به درمان شب کوری هم یاری می نمایند. بیشتر این فایده به علت این واقعیت است که سیب غنی از ترکیبات فلاونوئید و فیتونوترینت های آنتی اکسیدانی است که می توانند تاثیرات رادیکال های آزاد را بر روی چشم کاهش دهند و مانع از بیماری هایی همانند دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و گلوکوم شوند.

یاری به کاهش وزندر کنار توانایی طبیعی میوه های دارای فیبر که موجب احساس سیری میشوند و بی احتیاجی به خوردن را افزایش میدهند، در نتیجه اشتها و پرخوری کاهش می یابد، سیب ها از توانایی دیگری برای یاری به کاهش وزن برخوردارند.

مطالعات نشان داده اند که سیب در واقع سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد بنابراین کالری اضافی مصرف شده پس از خوردن سیب در بدن ما باقی نمی ماند.

بدین معنا که آنها سریعتر سوزانده می شوند و اصلا به وسیله بدن جذب نمی شوند.

این مسئله می تواند خبر خوبی برای میلیون ها نفر از افرادی باشد که با چاقی دست و پنجه نرم مینمایند.

مراقبت از پوستاستفاده موضعی ماسک تهیه شده از سیب و عسل یا سیب و شیر سبب درخشش و شفافیت پوست می گردد.

این درخشش به علت آنتی اکسیدان های قوی در پوست و گوشت میوه سیب است.

این ترکیبات به اثرات مضر رادیکال های آزاد که به طور مستقیم با پیری زودرس، و بعلاوه چین و چروک، لکه های سنی و سایر بیماری های مرتبط با سن ارتباط دارند، مقابله می نمایند.

اثر تقویت نمایندگی آن بر روی گردش خون هم به حفظ جوانی پوست با حفظ جریان خون ثابت برای تحریک جایگزینی سلول های قدیمی و ترمیم سلولهای آسیب دیده یاری می نماید.

مصرف سیبسیب می تواند به صورت خام به محض چیدن از درخت خورده گردد و یا در انواع غذاها، سالادهای میوه و کیک ها استفاده گردد.

آب سیب هم یک نوشیدنی رایج در سراسر دنیا است و بعلاوه در بسیاری از انواع دسرها یافت می گردد.

این میوه ها می توانند پخته، پوره، خرد و فریز شوند و یا حتی به عنوان یک میان وعده سالم و شیرین ریز شده و خشک شوند.

جدا از میوه، روغن استخراج شده از دانه های آن هم مفید است و کاربرد زیادی دارد به خصوص در صنایع آرایشی.

فواید روغن دانه سیب به خاطر مواد معدنی و پروتئین قابل توجهی موجود در آن است و شامل کاهش اندازه آکنه، کاهش چین و چروک پوست و مرطوب کردن پوست می باشد. این روغن بعلاوه به جلوگیری از سرطان پوست، تقویت الاستیک پوست، جلوگیری از آسیب نور خورشید و تحریک فراوری کلاژن برای فراوری سلول های تازه و سالم پوست، یاری می نماید. روغن دانه سیب نباید به صورت خوراکی مصرف گردد، بلکه می تواند به صورت موضعی استفاده گردد.

چگونگی خرید و نگهداری سیبهنگام خرید سیب، اطمینان حاصل کنید که سیب ها محکم باشند. سیب هایی که پژمرده هستند را نخرید، زیرا بیشترین فواید سلامتی و ارزش غذایی خود را از دست داده اند.

سیب هایی که بیش از حد رسیده هستند یا در حال پوسیدگی هستند، منابع مغذی خود را، با آزاد کردن ترکیباتی به نام اتیلن متابولیزه مینمایند.

این گاز اتیلن می تواند رسیدن سریع و پوسیدن سیب های دیگر را تحریک کند.

پس حتما آنها را برای مدت طولانی نگهداری نکنید، و اگر این کار را کردید، سیب های خیلی نرم و پوسیده را از بقیه جدا کنید.

منبع: سایت راستینه

منبع: راسخون

به "از فواید سیب چه می دانید ؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از فواید سیب چه می دانید ؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید