جاذبه های دیدنی مکناس در مراکش
به گزارش وبلاگ سفر، جاذبه های گردشگری مکناس
سایت باستانی ولیلی، معروف ترین اثر رومی مراکش هست و خیلی از گردشگران فقط برای تماشا این گنجینه تاریخی به شهر مکناس می فرایند اما با تماشای های گردشگری فراوانی که این شهر دارد کسانی که تصمیم می گیرند روزهای بیشتری را در مکناس بگذرانند جاذبه هایی را می بینند که هوش از سر هر گردشگری می برد. رفتن به شهر مکناس نسبت به شهر مراکش و فاس دسترسی راحت تری دارد و با خیابان های سرزنده و پرهیاهوی خودش گردشی مجذوب کننده را برای شما می سازد. می خواهیم نگاهی بیندازیم به جاذبه های تماشای شهر مکناس در مراکش، الی گشت را همراهی کنید.

ولیلی (Volubilis)
خرابه های رومی و باستانی ولیلی مهمترین جاذبه گردشگری مکناس و معروف ترین اثر به جای مانده از رومیان در مراکش است. ستون ها و عبادتگاه های به جا مانده در بالای تپه ای که شهر بر فراز آن نمایان است فضایی مجذوب کننده و نفسگیر را به وجود آورده است. با این که بیشتر آثار باستانی ای که در اعماق زمین کشف شده در موزه باستان شناسی رباط (Rabat) نگهداری می گردد اما همین خرابه های باشکوه به جای مانده به خوبی زندگی مجلل آن موقع را به شما نشان می دهد. اوج قدرت و شکوه این شهر در بین سال های 24 تا 285 بود، سال هایی که مرکز استان رومی به حساب می آمد و بیشتر این خرابه ها هم برای همان دوره است. مهمترین آثار این سایت خانه اورفئوس و خانه هرکول است که موزیئیک های آن به خوبی حفظ شده است.
مولای ادریس (Moulay Idriss)
شهر مقدس مولای ادریس در سال 788 بعد از میلاد مسیح تاسیس شد، نام این شهر از نوه بزرگ پیامبر که اولین بار مراکش را به وجود آورد گرفته شده است. این شهر بر روی تپه های سنگی خیبر و Tazga ساخته شده و خانه های زیبایش بر روی دامنه ها نهاده شد اند. مولای ادریس از مهمترین مراکز زیارتی است و فستیوال های مذهبی سالانه در ماه آگوست (مرداد) هزاران نفر را به این شهر می کشاند. با اینکه غیر مسلمان ها نمی توانند وارد مکان های مقدس این شهر شوند اما می توانند از روی تپه ها منظره زیبایی را از این مکان مذهبی و مقدس ببینند. در جهت سایت باستانی ولیلی هم به خوبی می توانید این شهر را که در 27 کیلومتری مکناس واقع شده است دیدن کنید.
باب المنصور (Bab al-mansour)
باب المنصور دروازه ای اصلی بین شهر قدیمی مکناس و منطقه ها امپراتوری است که به گفته کارشناسان یکی از برترین دروازه های به جای مانده در شمال آفریقاست. این دروازه در سال 1732 به وسیله سلطان مولا اسماعیل درست شد و برای ساختش از موزائیک ها و حکاکی های زیادی استفاده شده بطوری که ظاهر زیبای آن چشمان هر هنردوستی را خیره می نماید. امروزه دروازه بسته است و برای رفت و آمد از دروازه ای کوچکتر که در کنار آن واقع شده است استفاده می گردد. در هنگام گذر کردن از دروازه کناری می توانید با دقت تمام جزئیات به کار رفته در معماری این اثر ناب تاریخی را نگاه کنید.
منبع: planetware.com
منبع: الی گشت